Emenalo var däremot inte en av Ryssland tröja

Teme: lifting lica, facelifting, podmlađivanje kože lica, lifting i podmlađivanje vrata i podbratka, cene, iskustva, pre i posle.
fotbollstrjelikh
Postovi: 5
Pridružio se: Pet Mar 09, 2018 3:55 am

Emenalo var däremot inte en av Ryssland tröja

Postod fotbollstrjelikh » Pon Jun 04, 2018 4:01 am

Som Nigeria förbereder sig VM Argentina MESSI tröja för världscupen 2018, väljer KweséESPNs Colin Udoh sitt Argentina tröja all-time Nigeria-drömlag av spelare som har spelat i turneringen.

Det finns optimism kring Gernot Rohrs sida när de närmar sig showpiece i Ryssland, men få skulle Portugal tröja ranka denna sida bland de största Super Eagles-lagen som har tävlat på Mundial.

Istället är de primat att följa i fotspåren i några av Nigerias stora lag från och med de Ryssland tröja elva spelare som vi har valt i vår största Super Eagles World Cup XI.

Endast tre målvakter har sett action för Nigeria vid VM: Peter Rufai (1994, 1998), Ike Shorunmu (2002) och Enyeama (2002, 2010, 2014).

Om det inte var en tvist med den tidigare tränaren söndag Oliseh, kan Enyeama ha varit på väg till sin fjärde turnering.

Utseende åt sidan, det är Enyeamas spektakulära utställningar vid alla tre turneringar som står honom huvud och axlar över sina två föregångare.

Yobo spelade bara en världscup som en rygg tillbaka, år 2002 där hans marauding körde och korsade, gav hjälp till Julius Aghahovas mål mot Sverige.

Emellertid var denna prestation och efterföljande showings som en back-back tillräcklig för honom att göra snittet framför Austin Eguavoen och Chidi Odiah.


Ben Iroha och Celestine Babayaro är utmanare här, men den förstnämnda spelade bara ett spel på USA 94 och Celes tid 2002 var en Slika av de i stort sett förglömliga föreställningarna i en dålig övergripande turnering för Nigeria.

Emenalo var däremot inte en av kärnmedlemmarna i klassen 94, men han gick in för en skadad Iroha och gjorde ett utmärkt jobb vid vänsterbacken.

Hur oförglömlig, till och med ikonisk, är bilden av det blodiga bandaget som cirklar Taribos huvud i Nigeria 2002 som visas i Japan / Korea?

Robust, obeveklig och tålamod, väst försvarade i sin egen maverick men mycket effektiv stil och sticker ut som ett fint defensivt prov.


Den här var mellan Chidi Nwanu och Okechukwu, och den Gentle Giant tar det relativt lätt.

Nwanu höll fortet 1994 som ett resultat av Stephen Keshis avtagande befogenheter, men Okechukwu var mannen som hållit allt tillsammans, lugnt, intelligent och avgörande.


Visst, Oliseh avstängd för att tillåta Roberto Baggio att köra hem ett mål som körde en spik genom hjärtat av miljontals Nigerians i kvartfinalen 1994.

Men han gjorde mer än det med den spektakulära insatsen mot Andoni Zubizarreta och Spanien 1998, samtidigt som han uppvisade sin utmärkta passering djupt under den turneringen.


"Så bra de namngav honom två gånger", men de kunde ha fått namnet honom fyra gånger och har fortfarande inte lyckats fånga hur bra han var 1998.

Hans magi tändde upp alla Nigerias VM-spel, men aldrig mer än i Frankrike där han var den enastående stjärnan i ett lag som kollapsade när de hade potential och möjlighet att ha gått så långt.

Povratak na

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: 1 i 0 gostiju