kraften att göra stora förändringar Argentina tröja

Teme: lifting lica, facelifting, podmlađivanje kože lica, lifting i podmlađivanje vrata i podbratka, cene, iskustva, pre i posle.
fotbollstrjelikh
Postovi: 5
Pridružio se: Pet Mar 09, 2018 3:55 am

kraften att göra stora förändringar Argentina tröja

Postod fotbollstrjelikh » Pet Maj 11, 2018 3:54 am

La Liga tog en stor risk genom att passa El Clasico så sent på säsongen. Det skulle alltid vara en stor risk eller belöning genom att installera den så djupt i fixturlistan. I slutändan, med Barcelona redan krönt mästare matematiskt och med Real Madrid slåss Atletico Madrid för andra plats i ett Portugal tröja fjäderviktskrot under Barca, kan den koffeinerade Clasico till och med vara lite stark Slika en term.

Men precis som ett spel mellan dessa två jättar finns det många historier som kommer fram inom den ena stora historien om vad det betyder. "Jag är ledsen," sade Zinedine Zidane när han frågades om att Barcelona inte gjorde ett hedersskydd för sin Club World Cup-vinnande sida tillbaka i december. "Jag är inte intresserad av någonting om det. spel, och jag är inte ensam. Vad intresserar spelarna och Madrid-folket är spelet. "

I slutet, en redaktör av en dagstidning i huvudstaden quipped i hans redaktionella efter det spelet, "det var Madrid som gav Ivan Rakitic ett äktenskapsskydd", som han skivade genom Los Blancos mitt i det som såg ut som en skjutborra i träning. Zidane bryr sig så lite om hedersskyddet, faktum att han bestämt att hans sida inte kommer att göra en för de nykronade mästarna i ligan på söndagskvällen. Om det är goading är du på marknaden för, titta inte längre.

Det finns också mycket för Real Madrid att fortfarande lära sig om sig inför Champions League-finalen, och Barcelona skulle älska att skicka dem till det spelet med ännu fler frågetecken som hänger över deras inkonsekvens denna säsong. Det kommer också att bli en Clasico med ett väldigt viktigt farväl, eftersom Andres Iniesta lämnar klubben i sitt liv efter att ha spelat mer än 46 000 minuter i samma tröja.

Det farväl är viktigt för Zidane och Real Madrid, eftersom den dynamiska barcaens tremans VM Argentina MESSI tröja mittfält är en fråga som den franska chefen har tyckt mest bekymrad över de senaste åren.

Om det är en sak som Zidane älskar mer än ett stort beslut, är det en rynk i sin taktiska inställning. Mateo Kovacic har börjat i fyra av de fem Clasicos han har varit tillgänglig för under Zidane, och det skulle nu vara mer av en Ryssland tröja överraskning än inte om han inte spelade på söndagen på Camp Nou.
Kovacics plan att skugga Messi fungerade tills Kroatiens internationella blev trött och

Betydde kraften att göra stora förändringar för stora spel utan att först springa den av presidenten, förstår Zidane att med stor makt kommer stort ansvar. Att ha två Clasico förluster på sitt CV i en säsong är dunkelt territorium; Real Madrid har inte varit i mottagande slutet av tre förluster i rad i La Liga sedan Pep Guardiolas sida tog världen med storm, och Zidane har förlorat sina förgångna två.

Han har ofta använt sitt beslutsfattande genom att spela yngre spelare och mot Barcelona väljer han ofta Kovacic att köra benen från Sergio Busquets, plocka upp Lionel Messi och försöka räkna med Barcelonas kontrollaxel i mittfältet med stark körning från djup. Om Marco Asensio och Kovacic börjar, tillsammans med den nästan outrofppliga Lucas Vazquez, kan detta vara en inlärning av ett nytt vakt i den stora rivaliteten.

Real Madrid skulle också utvisa några demoner före Champions League-finalen med en seger. En fråga som konsekvent frågas är varför Real Madrid är så inkonsekvent. De är vanligtvis en uppvattnad version av sig innan de riktiga stora midnatt nätterna börjar i februari. I en helt eller inte-spansk Super Cup i början av året gjorde de mot Barcelona som att spela någon i FIFA vars regulator slutade fungera när man försökte försvara.

I december, när en rubbning skulle ha hållit Barcelona i sjön Argentina tröja lite längre, frös Real Madrid. De förlorade 3-0 på Santiago Bernabeu men det kunde ha varit värre. Och med ligatiteln på den dagen gick Real Madras hopp om en diskant med den.

Real Madrid anses vara förlorare i La Liga i år och det leder till en allvarlig form av kognitiv dissonans, givet hur det verkar omöjligt att sätta ner dem i Europa. Förlora och det är bara en dag på kontoret för ett lag som föredrar att gå på vägen i Europa för att göra sina största erbjudanden. vinna, och det tar en viss glans av Barcelonas liga titel vinst. Efter att ha blivit slagen av romer, som sedan slogs av Liverpool, skulle det inte ta mycket att ta Barcelonas självförtroende ner till en annan hack.

Povratak na

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: 1 i 0 gostiju