Forum za plastičnu i estetsku hirurgiju - Uslovi korišćenja

Pristupanjem na “Forum za plastičnu i estetsku hirurgiju” (u daljem tekstu “mi”, “naš”, “Forum za plastičnu i estetsku hirurgiju”, “http://plasticnahirurgija.org”), prihvatate uslove navedene u daljem tekstu uslove. Ako se ne slažete sa uslovima molimo vas da ne pristupate i/ili koristite “Forum za plastičnu i estetsku hirurgiju”. Mi možemo ove uslove promeniti bilo kada i obavestićemo vas o tome, mada bi bilo mudro da sami proverite regulativnost uslova dok koristite “Forum za plastičnu i estetsku hirurgiju”. Posle izmena to znači da prihvatate nove uslove.

Naše forume pokreće phpBB (u daljem tekstu “oni”, “njihov”, “phpBB softver”, “www.phpbb.com”, “phpBB Grupa”, “phpBB Timovi”) što predstavlja rešenje za bilten board idat pod “General Public License” (u daljem tekstu “GPL”) i može biti preuzet sa www.phpbb.com. phpBB softver se odnosi samo na Internet bazirane diskusije GPL strictly forbids them in what we allow and/or disallow as permissible content and/or conduct. Za dalje informacije o phpBB-u, pogledajte: http://www.phpbb.com/.

Prihvatate da nećete slati uvredljive, vulgarne, kleveničke, reči mržnje, preteće, seksualno orijentisane reči ili bilo kakav materijal koji ne poštuje zakon vaše zemlje, zemlje gde je “Forum za plastičnu i estetsku hirurgiju” hostovan kao i međunarodni zakon. Čineći to, rizikujete da budete odmah i zauvek izbačeni, uz obaveštenje vašeg Internet provajdera ako mi tako zahtevamo. IP adrese svih postova se beleže da bi pomogle u ispunjavanju ovih uslova. Prihvatate da “Forum za plastičnu i estetsku hirurgiju” ima prava da ukloni, izmeni, pomeri ili zatvori bilo koju temu bilo kada. Kao korisnik, prihvatate da bilo koja informacija koju unesete bude sačuvana u našoj bazi. Ove informacije neće biti prikazivane trećim licima bez vašeg pristanka, niti će “Forum za plastičnu i estetsku hirurgiju” ili phpBB biti odgovoran za bilo kakav hakerski pokušaj da ovi podaci budu kompromitovani.